Info zomerkampen

• Zomerkamp Gooik - 06/07/2020 t.e.m. 10/07/2020

VOLZET

Gezien alle beperkende maatregelen omtrent Covid-19 kunnen wij geen extra inschrijvingen meer toestaan.

Een hele week atletiek, sport en plezier met leeftijdsgenootjes.
Voor de kleuters spelen, sporten en knutselen we in een leuk thema.
Voor de lagere school kinderen komt atletiek meer op de voorgrond, samen met een mix van oude en nieuwe spelen. Ook enkele uitdagingen en een leuke uitstap staan er elke kamp op het programma.
Dit alles onder leiding van heel enthousiaste, gemotiveerde en geschoolde begeleiders en hoofdbegeleiders.
Voor wie: kinderen geboren in geboortejaar 2016 - 2003

Rekeningnummer: BE29 1030 2967 1964 op naam van Atletiekclub Pajottenland

bv. Lis Notaerts zomerkamp juli Gooik

Gelieve u aan de mededeling te houden, dit vergemakkelijkt het controleren van betalingen.

De inschrijving is pas gelding na betaling van het inschrijvingsgeld.

Inschrijven kan vanaf 1 februari 2020 (9u) via deze link: http://atletiekclubpajottenland.be/acp-sportkampen

• Zomerkamp Gooik - 17/08/2020 t.e.m. 21/08/2020

VOLZET

Een hele week atletiek, sport en plezier met leeftijdsgenootjes.
Voor de kleuters spelen, sporten en knutselen we in een leuk thema.
Voor wie: kinderen geboren in geboortejaar 2016 - 2003
                90 euro voor leden
Indien ze deelnemen aan 2 ACP zomerkampen is er een korting van 10 euro per kind op het 2de kamp dus 85 euro voor niet leden en 80 voor leden

Rekeningnummer: BE29 1030 2967 1964 op naam van Atletiekclub Pajottenland

bv. Lis Notaerts zomerkamp augustus Gooik

• Zomerkamp Bever - 17/08/2020 t.e.m. 21/08/2020

VOLZET

De bevestigingsmails voor wie nog op de wachtlijst stond of wie reeds ingeschreven was zijn verzonden. Geen mail ontvangen? Controleer dan zeker spam- of ongewenste e-mailfolder!

Een hele week atletiek, sport en plezier met leeftijdsgenootjes, volledig in de olympische sfeer: met openings- en slotceremonie, alles erop en eraan!
Dit onder leiding van heel enthousiaste, gemotiveerde en geschoolde begeleiders en hoofdbegeleiders.
Voor wie: kinderen geboren in geboortejaar 2016 - 2007
                90 euro voor leden
Indien ze deelnemen aan 2 ACP zomerkampen is er een korting van 10 euro per kind op het 2de kamp (dus 85 euro voor niet leden en 80 voor leden)

Rekeningnummer: BE31 1030 2967 1055 op naam van Atletiekclub Pajottenland

bv. Ricour Bea 1990 zomerkamp augustus Bever

De inschrijving is pas gelding na betaling van het inschrijvingsgeld.

Inschrijven kan vanaf 1 februari 2020 (9u) via deze link: http://atletiekclubpajottenland.be/acp-sportkampen

Geen mails ontvangen na inschrijving? Controleer dan zeker even uw ongewenste e-mail of spam-folder.